NIEUWS

Samenwerking Eliveld ICT en JD Projecten

Samenwerking Eliveld ICT en JD Projecten

Nieuw in Medemblik.

Eliveld ICT en JD Projecten slaan de handen ineen. Samen sterker en ieders kwaliteiten benutten.

Dat is precies wat Wilco Eliveld en Jaap Docter voor ogen hebben. Vanaf mei 2024 slaan zij daarom de handen ineen en gaan de samenwerking met elkaar aan. Eliveld ICT en JD Projecten optimaliseren hun diensten en breiden verder uit. Onlangs nam Eliveld ICT haar intrek in een ruim kantoorpand op het bedrijventerrein achter supermarkt Aldi in Medemblik en ook JD Projecten is hier sinds kort gehuisvest.

JD Projecten is een full-service en creatief reclamebureau. Zij lanceren en leveren al ruim 18 jaar met trots; spraakmakende logo’s, huisstijlen, responsive websites, drukwerk en reclame-uitingen. En dat met een brede glimlach. Jaap Docter, eigenaar van JD Projecten; “Het ICT beheer en de webhosting diensten van Eliveld ICT sluiten naadloos aan op de online werkzaamheden van JD, wij versterken elkaar met deze samenwerking.”

Eliveld ICT heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van kantoornetwerken, ICT-systemen, servers, cloudoplossingen en webhosting vanuit verschillende datacentra’s in Nederland. Wilco Eliveld, eigenaar van Eliveld ICT; “De groeiende vraag bij onze klanten op het gebied van vormgeving en webdesign is met de samenwerking met JD Projecten opgelost. Gezien onze Medemblikse achtergrond en onze gelijkgestemde inzichten was de samenwerking dan ook snel rond.”

Medemblik is een veelzijdige plek waar van alles te beleven valt. Deze veelzijdigheid vind je ook terug in beide bedrijven en in onze werkzaamheden. Onze klanten waarderen ons maximaal en houden van persoonlijk contact. Beide bedrijven kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar deze samenwerking, zin om met ons te sparren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bezoek hier de website van JD Projecten

breek13_2_medemblik